چه گوجه‌هایی برای تهیه رب گوجه فرنگی مناسب است؟ اگر باغ یا باغچه دارید، از هر نوع گوجه فرنگی که در محصولات تان به چشم می‌خورد می‌توانید برای تهیه رب استفاده کنید، اما بهتر است بدانید گوجه‌هایی که دانه‌های گوشتی کمتری دارند برای این منظور مناسب ترند، زیرا هم زمان کمتری برای پخت می‌برند و […]

زمستان فقط فصل برف بازی، خوردن دمنوش و سوپ داغ و لم دادن زیر کرسی در شب‌های سرد و طولانی نیست. ترشی انداختن یکی از قدیمی‌ترین رسوم ایرانی‌ها در فصل زمستان است. با این‌که درست کردن انواع و اقسام ترشی در منزل یکی از خوشمزه‌ترین هنرهای خانم‌های ایرانی است اما زمستان را بیشتر با «ترشی […]

روغن های گیاهی که از دانه های سبزیجات و دانه هایی که دارای محتوای روغنی هستند استخراج می شوند به بخش مهمی ازرژیم غذایی افراد تبدیل شده اند. چه بخواهید از این روغن به عنوان واسط پخت و پز استفاده کنید یا به عنوان سس سالاد از آن بهره مند شوید، این روغن ها منبع خوبی از […]